Skip to content

Obruč na cvičení


Hrajete stále nějaké hry, i když jste malý nebo střední anebo velcí, tak si myslím, že každý člověk bude mít rád nějaké hry a je úplně jedno, jestli je to třeba dětská hra anebo nějaká venkovní hra nebo třeba také sportovní hry. Pamatuji si, jak jsme jako my děti hrály šipkovanou anebo také skákaly přes gumu. Myslím si, že skákala přes gumu opravdu každý. V devadesátkách to bylo opravdu hodně populární. Anebo pamatujete si na kruh? Dnes se tomu říká hula hop. Je to taková obruč, která se právě točí kolem těla. Ženy ji točí kolem pasu. A víte, k čemu je právě tento kruh hula hop dobrý?

Já mám ráda sportovní hry.

Prý velice zvýrazňuje pas, a to se prý ženám i mužům líbí. Já jsem jednou zkoušela tuhle obruč také a mělo to ještě na sobě takové masážní kolečka, když jsem takhle s tímhle cvičila a točila jsem to kolem sebe, tak jsem potom měla na zádech takové modráky, jako kdyby mě někdo zmlátil. Já jsem to při tom cvičení a točení vůbec necítila. Nevěděla jsem, že mi to dělá právě modráky na zádech a na bocích. Když to potom viděla moje maminka, tak se úplně zhrozila, že prý mě můj partner zmlátil. Jenomže tohle vůbec takhle nebylo, řekla jsem mamince, jak se mi tohle stalo a ona řekla, proč takovéto hry vůbec prodávají.

Hula hop tyč mám ráda.

Já jsem mamince řekla, že jsem si tohle pořídila, abych také shodila nějaká nadbytečná kila a také, abych si vyformovat a nějak svou postavu. Moje postava po těhotenství nevypadala už dobře, takže jsem potřebovala také nějaký sport anebo nějaké sportovní hry. Mnoho lidí právě dělá sportovní hry kvůli tomu, že je to buď baví a mají u toho také třeba skvělou partu lidí anebo chtějí shodit nadbytečná kila. Já jsem na tom úplně podobně. Mám ráda oba dva styly, protože moje nejlepší kamarádka také má tuhle hula hop tyč a říká, že je s ní opravdu maximálně spokojená. Vůbec by ji nevyměnila za nic na světě.